Verduurzamen en Maatwerk

Uw huis verduurzamen?

Een maatwerkadvies geeft u inzicht in bouwkundige en installatietechnische verbetermaatregelen van een woning of appartementencomplex (VvE). Het rapport vormt de basis voor een subsidieaanvraag voor onder andere isolatie.

Op basis van uw situatie bekijken wij wat er mogelijk is. Van dak- gevel- en vloerisolatie tot HR++ ramen, zonnepanelen en verbeteringen of aanpassing van de cv installatie, warmwater opwekker en het ventilatiesysteem. Een maatwerkadvies bevat onder andere de investeringskosten (landelijk gemiddelde prijzen), terug verdientijden per investering en wat er aan subsidiemaatregelingen mogelijk is. Tevens wordt in het maatwerkadvies uw gezinssituatie en energieverbruik meegenomen (bewonersgedrag). Op basis hiervan kunt u onderbouwde besluiten nemen met betrekking tot investeringen in uw woning, appartementencomplex.

Het maatwerkadvies is bedoeld voor particuliere woningeigenaren. Echter kan een Vve ook een Maatwerkadvies aanvragen. Bij een energiebespaarlening is een maatwerkadvies bijvoorbeeld verplicht.

Pluspunten van het Sanders EPA Maatwerkadvies:

Onze werkwijze

1. Bekijken van het pand

De gecertificeerde EPA adviseur van team Francois Sanders komt naar u toe voor het opstellen van een maatwerkadvies. Alle bouwonderdelen, die van belang zijn bij het verduurzamen van uw woning, worden bekeken: technische installaties, ramen, muren, dak(en), deuren, isolatie en verlichting.

2. In kaart brengen

Al deze bouw- en installatiegegevens worden ingevoerd in de computer conform de BRL 9500 richtlijn: Dit is een waarborg voor u als huiseigenaar dat het maatwerkadvies aan hoge wettelijke kwaliteitseisen van het Rijk voldoet.

3. Uitwerken

Met behulp van deze gegevens wordt de ‘energieprestatie’ van uw woning vastgesteld. Ook wordt duidelijk gemaakt waar en hoe uw huis energiezuiniger kan worden.

4. Rapport

Op basis van uw wensen stelt de EPA adviseur met u een pakket van maatregelen samen om uw huis duurzamer en energiezuiniger te maken.

Prijzen per woonoppervlakte

Alle prijzen zijn inclusief BTW en voorrijkosten binnen 75km rondom Landgraaf. Kilometervergoeding >75km = € 0,25 per km excl. btw.

< 75m²

€295,-

75m² - 150m²

€335,-

150m² - 200m²

€355,-

> 200m²

Op aanvraag

Projectbasis

Op aanvraag

Onze laatste nieuwsberichten
over Verduurzamen

Verduurzamen

Verduurzaming in Zuid-Nederland

Klantcase: D & S Vastgoed – Verduurzaming in Zuid-Nederland We zijn verheugd om samen te werken met D & S Vastgoed uit Schiedam in hun streven naar duurzaamheid en verbeterd

Lees verder

Neem contact op

Samen met u gaan we na wat voor u de beste en meest haalbare manier is om energiezuiniger en plezieriger te wonen.

Maatwerkadvies aanvragen

Projectbasis

Maatwerkadvies aanvragen

Energielabel aanvragen

Inspectie en Keuring aanvragen

Prijs aanvragen

Bekijk onze prijzen en vraag direct een offerte aan.