Over ons

Over ons

Ik Francois Sanders ben uw vakbekwame EP-W/B adviseur als het gaat om het verkrijgen van een energielabel op het gebied van woningen/appartementen en bedrijfspanden. Ik heb jarenlange ervaring opgedaan in het opnemen van en adviseren over energielabels voor woningen/appartementen en bedrijfspanden. In 2018 ben ik zelfstandig verder gegaan onder de naam Sanders Vastgoed Beheer als eenmanszaak. Sinds 1 juli 2022 is de eenmanszaak omgezet naar een B.V. onder de naam Sanders Energielabel B.V.

Sinds oktober 2022 ben ik ook een IWI (integraal Woning Inspecteur) Dit houdt in dat ik gecertificeerd ben om aankoop-opleverings en bouwkundige keuringen van woningen uit te voeren.

Wij werken voornamelijk in de regio Limburg, maar kunnen op verzoek uiteraard ook elders in het land voor u een energielabel, maatwerk en/of keuring verzorgen.

“Het gaat niet alleen om de stenen maar vooral ook om de mensen, die er wonen.”

Persoonlijk
en klantgericht

Samen met u gaan we na wat voor u de beste en meest haalbare manier is om energiezuiniger en plezieriger te kunnen wonen.

Onafhankelijk
en objectief

Wij hebben geen binding met leveranciers. Alleen het belang van onze klant telt voor ons.

Geduldig en resultaatgericht

Wij kennen de weg in het woud aan regels. Met geduld begeleiden wij u op weg naar een woning die op een voor u betaalbare manier duurzamer en energiezuiniger wordt gemaakt.

Ervaring

Francois Sanders begon zijn carrière bij het ABP en het UWV, waar hij zorg droeg voor verhuizingen en het beheer van panden.

Nadat hij enige jaren als makelaar zijn kennis van de woningmarkt had verdiept en verbreed, kiest hij ervoor om als energie-deskundige mensen te helpen bij het verduurzamen en energiezuiniger maken van hun huis, appartement en bedrijfspand.

Sinds 10 jaar is hij gediplomeerd Energieprestatie- adviseur, EP-W/B. Ook is hij gecertificeerd integraal woninginspecteur (IWI). Samen met een team medewerkers geeft hij adviezen hoe je op een efficiënte en verantwoorde manier je woning, appartement en bedrijfspand duurzamer en energiezuiniger kunt maken. Daarbij bekijkt ‘team Sanders’ tevens welke subsidieregels er in de diverse gemeentes zijn

Hoe wij u kunnen helpen?

Want de energieprijzen gaan door het dak, en elke dag worden gas en elektriciteit duurder. Daarbij stelt de overheid ook steeds meer duurzaamheidseisen aan huizen en gebouwen. Zonder geldig energielabel kun je geen woning of pand meer verkopen en verhuren.

Wij maken ons hard om onze klanten te helpen juist die maatregelen te nemen, die hun woning duurzamer en energiezuiniger maken en hun woongenot vergroot, dankzij minder uitgaven voor gas en elektra.

Word lid van onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en onze diensten.

Onze opdrachtgevers

Neem contact op

Samen met u gaan we na wat voor u de beste en meest haalbare manier is om energiezuiniger en plezieriger te wonen.

Energielabel aanvragen

Inspectie en Keuring aanvragen

Maatwerkadvies aanvragen