Energielabels

Wilt u uw huis verkopen of verhuren? Dan moet u tegenwoordig een geldig energielabel van uw woning hebben. Als u dat niet hebt, riskeert uw een boete. Francois Sanders helpt u om dit verplicht energie label aan te vragen.​

Inspectie

Hoe is de bouwkundige staat van uw woning? Hoe duurzaam en energiezuinig is uw woning?  Francois Sanders werkt met een team landelijk gecertificeerde ‘ integraal woning inspecteurs’. Zij weten alles van inspecteren, rapporteren en adviseren.

Verduurzamen

Het EPA maatwerkadvies van Francois Sanders maakt duidelijk welke energiebesparende maatregelen u kunt nemen om uw huis energiezuiniger te maken. 

Drone service

Francois Sanders maakt gebruik van drones om woningen en ander vastgoed efficiënter, veiliger en diepgaander te inspecteren. Ook stellen de ‘Sanders drones’ bedrijven in staat om hun vastgoed op een aansprekende, multimediale wijze te presenteren. 

Energielabels

Wilt u uw huis verkopen of verhuren? Dan moet u een geldig energielabel van uw woning hebben. Wij helpen u aan dit verplicht energielabel.

Inspectie

Wij werken met een team landelijk gecertificeerde ‘integraal woning inspecteurs’ en weten alles van inspecteren, rapporteren en adviseren.

Verduurzamen

Ons EPA maatwerkadvies maakt duidelijk welke energiebesparende maatregelen u kunt nemen om uw huis energiezuiniger te maken.

Neem contact op

Francois Sanders is uw vakbekwame EP-W/B Adviseur en gecertificeerde IWI (Integraal Woning Inspecteur) voor het verkrijgen van een energielabel/maatwerkadvies, aankoop-oplevering of bouwkundige keuring.

Word lid van onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en onze diensten.

Energielabel aanvragen

Inspectie en Keuring aanvragen

Maatwerkadvies aanvragen